Overslaan naar hoofdinhoud
zoek
0

ButtKicker Gamer PLUS En PRO: Sim Racen Op Een Nieuw Niveau

ButtKicker heeft maar liefst drie nieuwe producten uitgebracht, waaronder twee nieuwe bass shakers en een nieuw (HaptiConnect) besturingssoftware. De twee nieuwe apparaten van ButtKicker, de nieuwe Gamer PLUS en Gamer PRO, kosten respectievelijk €329 en €379 euro.

 

Buttkicker gamer
De nieuwe ButtKicker Gamer Series

In dit artikel behandelen we de producten en de verschillen en waarom jij deze nieuwe ButtKickers nodig hebt voor jouw sim rig! Wij zijn het er helemaal over eens. Een ButtKicker (of bass shaker) brengt sim racen naar een ongekend hoog niveau en is wat ons betreft een absolute game-changer en aanrader.

 

Even wat achtergrond

De producten van ButtKicker worden wereldwijd gebruikt door toonaangevende en professionele sim racers die het sim racen naar een ongekend hoger niveau brengt. De ButtKicker is een gevestigde naam en marktleider op het gebied van haptische feedback.

De ButtKicker is een ideaal product om jouw stoel te laten veranderen in een echte racewagen en zorgt ervoor dat jouw racestoel tot leven komt. Dit gebeurd door middel van laagfrequent geluid dat wordt omgezet in bass. Monteer deze bass shaker simulator onder je stoel en je voelt de kracht van de motor, het schakelen én zelfs de botsingen!

 

 

ButtKicker Gamer PLUS

De nieuwe Gamer PLUS heeft een versterker van 90W en wordt geleverd met een universele montageklem op de luidspreker. Deze kun je eenvoudig bevestigen op je sim rig. Door middel van de montagegaten kun je de ButtKicker eenvoudig monteren. De Gamer PLUS is vooral geschikt voor gamestoelen en kleinere sim rig opstellingen. De Gamer PLUS beschikt over een aluminium behuizing met een frequentierespons van 5 – 200Hz.

Wat verder nieuw is is dat versterker een digitale volumeweergave heeft die automatisch je laatste instellingen bewaard. De transducer heeft een herziene klem en een nieuw stark ontwerp. Installatie van de Buttkicker Setup is kinderlijk eenvoudig!

 

Buttkicker Game Plus

 

ButtKicker Gamer PRO

De ButtKicker Gamer PRO heeft een versterker van 150W ten opzichte van de 90W versterker van de Gamer PLUS. De luidspreker is bij uitstek geschikt voor de wat meer geavanceerde sim-rigs. Denk hierbij aan de sim-rigs van Sim Lab of Trak Racer met Fanatec hardware. Qua gewicht heeft de PRO iets meer bij te zetten en heeft het dubbele gewicht van de PLUS.

Meer bewegende massa verlaagt de resonantiefrequentie, wat gelijkt staat aan meer bass. Dit is nodig om de wat meer zware en geavanceerde sim rigs te voorzien van voldoende haptische feedback en bass. Een goede zaak voor een krachtigere en meer realistische haptische feedback!

 

ButtKicker Gamer PRO

 

HaptiConnect software

 

HaptiConnect is het nieuwe haptische softwarepakket van ButtKicker met drie prijsniveaus. Dit zijn:

 

  • Base – gratis
  • Standaard – deze versie kost $29,99
  • Ultimate – deze versie voor $59,99

Het Base-abonnement is standaard inbegrepen bij alle Gamer PLUS en PRO aankopen. HaptiConnect maakt gebruik van in-game telemetrie om de ophangings- en baanoppervlakte gegevens rechtstreeks naar je sim-rig te vertalen. De software beschikt over plug-ins om jouw favoriete racegames toe te voegen. Op dit moment worden Assetto Corsa Competizione, Dirt Rally en iRacing ondersteund. In de toekomst zullen meer games worden toegevoegd.

 

 

ButtKicker Review

Of je nu kiest voor de ButtKicker Game PLUS of de PRO, elke versterker brengt een compleet herziene en vernieuwde elektronica mét een digitaal display en een draadloze afstandsbediening. De Gamer PLUS en PRO draaien op het nieuwe HaptiConnect platform. De Gamer PLUS en PRO zijn een absolute verbetering ten opzichte van het vorige product de Gamer 2.

Conclusie: wij zijn razend enthousiast over de nieuwe ButtKicker Gamer PLUS en PRO en is wat ons betreft is het een absolute must-have. Bekijk onderstaande review en laat je overtuigen!

ButtKicker kopen?

De Gamer PLUS en PRO zijn op dit moment nog niet verkrijgbaarheid in Nederland. Op de officiële website van ButtKicker kun je een pre-order plaatsen voor levering vanaf Mei 2022. Voor nu nog even geduld!

nl_NLDutch