Overslaan naar hoofdinhoud

Als je op zoek bent naar een stuurwiel van topklasse dat je rijervaring naar een hoger niveau tilt, dan is het (Gomez Sim Industries) GSI Hyper P1 stuurwiel de ultieme keuze. Dit geavanceerde stuurwiel en meesterwerk biedt een ongeëvenaarde prestatie en functionaliteit voor serieuze sim racers en tilt je rijervaring naar ongekende hoogte.

In dit uitgebreide artikel nemen we een diepgaande duik in de functies en voordelen van het Gomez Sim Industries Hyper P1 stuurwiel en ontdekken waarom het zo’n indrukwekkende keuze is. Ontdek de kracht van precisie en luxe in één stuurwiel. Ben je er klaar voor? Lees dan snel verder! Let’s go 🙂

Gomez Sim Industries Hyper P1

Het Hyper P1 stuurwiel is het resultaat van alles wat de sim-racegemeenschap van GSI heeft gevraagd, en nog veel meer. Met een gedurfd ontwerp dat is geïnspireerd op de autosport, heeft GSI zich niet alleen gericht op functionaliteit, maar ook op het bouwen van een stuur dat de toppositie in hun line-up verdient. Een product dat op elk punt topkwaliteit uitstraalt in materialen en constructie. Een indrukwekkend product van verbluffende kwaliteit en weergaloze details dat is gemaakt voor de meest kritische sim-racers.

GSI Hyper P1: Een Inleiding

Het (Gomez Sim Industries) GSI Hyper P1 stuurwiel is een technologisch meesterwerk dat is ontworpen met de meest veeleisende gebruikers in gedachten. Of je nu een professionele sim-racer bent die op zoek is naar de ultieme precisie, of een enthousiaste gamer die een realistische rijervaring wil ervaren, dit stuurwiel vinkt alle vakjes aan. De GSI Hyper P1 is verkrijgbaar vanaf €1.494,95 (of $1.650,00).

GSI Hyper P1

Meeslepende Ervaring En Opwinding

Het GSI Hyper P1 stuurwiel biedt een meeslepende ervaring die je volledig onderdompelt in de wereld van virtueel racen. Of je nu op het punt staat om een zenuwslopende wedstrijd te winnen of een uitdagende bocht probeert te nemen, dit stuurwiel brengt je dichter bij de actie en verhoogt de opwinding van het racen. Want, op het einde van de dag is dit een stuur van absolute topklasse binnen de GSI line-up. En wellicht nog de absolute en – tot op heden – onverslaanbare top van alle sim racing stuurwielen. De Hyper P1 heeft en biedt alles wat jij nodig hebt. En ja, daar zit een prijskaartje aan, maar hier krijg je heel veel plezier en kwaliteit voor terug.

Hyper P1: Superieure Bouwkwaliteit voor Duurzaamheid

Een van de meest opvallende kenmerken van het Hyper P1 stuurwiel is de superieure bouwkwaliteit. Gomez Sim Industries heeft alleen de beste materialen gebruikt om ervoor te zorgen dat dit stuurwiel bestand is tegen intensief gebruik en langdurige duurzaamheid biedt. De met de hand vervaardigde afwerking straalt vakmanschap uit en geeft een gevoel van luxe.

Ongeëvenaarde Nauwkeurigheid en Precisie

Racers weten dat nauwkeurigheid en precisie cruciaal zijn in het virtuele racen. Het Gomez Sim Industries Hyper P1 stuurwiel levert op dit gebied uitzonderlijk goed. De nauwkeurige optische sensoren zorgen voor vloeiende en responsieve bewegingen, terwijl de ergonomische greep je in staat stelt om moeiteloos lange sessies te rijden zonder ongemak.

De GSI Hyper P1 Biedt Een Wereld aan Functionaliteit

Met het Hyper P1 stuurwiel krijg je toegang tot een schat aan functionaliteit die je rijervaring verrijkt. Dankzij de programmeerbare knoppen en schakelaars kun je je favoriete commando’s en instellingen aanpassen voor een gepersonaliseerde ervaring. De intuïtieve bedieningselementen zorgen ervoor dat je je volledig kunt concentreren op de race.

GSI Hyper P1: Compatibiliteit en Connectiviteit

Gomez Sim Industries heeft ervoor gezorgd dat de GSI Hyper P1 stuurwiel compatibel is met de meest populaire platforms en simulatiesoftware. Of je nu op een pc, PlayStation of Xbox speelt, dit stuurwiel zal naadloos integreren. De USB-connectiviteit zorgt voor een eenvoudige plug-and-play setup, zodat je direct in actie kunt komen. Je hebt wel een additionele Hub nodig om dit stuurwiel aan jouw wheelbase te bevestigen. Heb je een Fanatec wheelbase? Dan heb je de Fanatec Podium Hub nodig.

Stevige Constructie voor Uitstekende Prestaties

Het Hyper P1 stuurwiel begint met een enkel stuk CNC-gefreesd 6061 aluminium voor de knoppen en het schermomhulsel. Met unieke ontwerpbenaderingen streven we naar een stevige basis zonder enige flexibiliteit, met een afwerking van motorsportkwaliteit. Geen goedkope spuitgietonderdelen of kunststof structurele componenten. Het Hyper P1 stuurwiel voelt net zo solide aan als je van alle GSI-producten mag verwachten.

In tegenstelling tot de meeste sturen op de markt, zijn de open onderkant siliconen handgrepen direct overgoten op het aluminium achterlichaam in plaats van de koolstofvezel voorplaat, wat zorgt voor een ongelooflijk sterke en niet-flexibele grip, waardoor de gebruiker nauwkeurige feedback en controle krijgt.

Uitgebreide Functionaliteit

Het stuurwiel is voorzien van vier geheel nieuwe geïntegreerde duim-rotary-encoders, vervaardigd uit massief aluminium en voorzien van een ongelooflijk precieze en duidelijke “klik”. Samen met de vijf naar voren gerichte rotaries heeft dit stuurwiel een ongelooflijk aantal van negen rotary-encoders! Met elk van deze rotary-encoders die vijf inputs hebben, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Met het oog op focus op het maken van stuurwielen specifiek voor sim-racers, heeft GSI ervoor gekozen om drie 7-weg multi-switches te hebben, twee binnen bereik van de linker- en rechterduimen, en een klassieke funky schakelaar in het midden.

GSI Hyper P1 Back

Verbeterde LED-knoppen

De gloednieuwe 12 LED-verlichte knoppen hebben een indrukwekkende kracht van 500 gram voor een bevredigende tastbare klik die je echt voelt en hoort tijdens intense races. Samen met de rotaries, schakelaars en koppelingen kun je nu een totaal van 64 inputs gebruiken! Elke knop heeft 4 volledig adresseerbare RGB LED’s en in combinatie met de rotaries heb je de controle over maar liefst 88 adresseerbare RGB LED’s via SimHub!

Sinds kort zijn er kleurverloop LED-profielen beschikbaar voor de Hyper P1, GT Max32 en de X-29. Deze LED-profielen behoren tot de meest geavanceerde en nuttige profielen die je je kunt voorstellen en maken jouw stuurwiel uniek en persoonlijk.

Aanpasbare Opties Voor de Hyper P1

Tot slot heb je nu de mogelijkheid om de extra “options shifter paddles” toe te voegen voor meerdere inputvariaties, van rembalansregeling tot het omschakelen van menu’s naar wat je maar kunt bedenken. Ook kun je kiezen voor een aluminium of carbon fiber afwerking van de paddles. Tot slot kun je kiezen uit 8 kleuren configuraties:

 • Ascent
 • Blackout
 • Prime
 • TKX
 • Luxe
 • Suzuki
 • Scarlet
 • Custom
 • GSI Hyper P1 Ascent
 • GSI Hyper P1 Blackout
 • GSI Hyper P1 Prime
 • GSI Hyper P1 TKX
 • GSI Hyper P1 Luxe
 • GSI Hyper P1 Suzuki
 • GSI Hyper P1 Scarlet
 • GSI Hyper P1 Custom color

GSI Hyper P1: Belangrijkste Kenmerken

 • Hi-Res 4.3″ LCD-aanraakscherm
 • 3 Seven-Way Multi-Switches
 • 3 + 14 + 3 RGB LED Rev Lights
 • “CEMS N52” V2 Schakelaars
 • 5 Verlichte RGB LED-Drukknop Rotary-Encoders met 5-weg functionaliteit
 • Standaard “HSE” Dubbele Koppelingen (6-paddle configuratie beschikbaar)
 • 12 Momentary RGB LED-Drukknoppen (500 gram activeringskracht)
 • “Spec 3” Gewikkelde Kabel
 • 72 Totaal Mappable Inputs
 • 88 Adresseerbare RGB LED’s
 • 6061 Aluminium Componenten
 • Direct-Injected Siliconen Handgrepen
 • 5 mm Carbon Fiber Faceplate
 • Extra Label Sheets
 • Diameter: 300 mm
 • 70 mm Schroefdraadpatroon

Conclusie GSI Hyper P1

De GSI Hyper P1 stuurwiel is een baanbrekend apparaat dat sim-racers en gamers over de hele wereld in verrukking heeft gebracht. Met ongeëvenaarde bouwkwaliteit, ultraresponsieve feedback, en een overvloed aan functionaliteit, tilt dit stuurwiel rijplezier naar nieuwe hoogten. Als je op zoek bent naar een stuurwiel dat superieure prestaties en duurzaamheid biedt, dan is het GSI Hyper P1 stuurwiel de perfecte keuze. Bereid je voor om de ultieme rijervaring te beleven met het Gomez Sim Industries Hyper P1 stuurwiel.

Wilco Verhaegh

Al meer dan 15 jaar ben ik een gepassioneerde sim racer. Mijn liefde voor racen, autosport fotografie en gaming zijn grenzeloos. Daarnaast ben ik trots op mijn boek 'Mastering The Art Of Sim Racing', waarin ik mijn kennis en inzichten deel met aspirant-simracers wereldwijd!

nl_NLNederlands