Over ons

Welkom op SimRacingHub.nl! Mijn naam is Wilco Verhaegh, oprichter en eigenaar van dit platform. Drie jaar geleden ben ik dit platform begonnen vanuit een pure passie voor sim racing. Hierin heb ik meer dan 15 jaar ervaring! Van jongs af aan was ik gefascineerd door autosport en het gevoel van snelheid. Mijn liefde voor autosport, gecombineerd met mijn passie voor gaming, heeft me geleid naar de wereld van sim racing. Als sim racer heb ik mezelf voortdurend uitgedaagd om mijn vaardigheden te verbeteren en mijn concurrenten te verslaan.

Passie voor (sim) racen

Naast het racen zelf, ben ik ook een enthousiaste autosport fotograaf bij Motorsport-Pictures.com, altijd op zoek naar de perfecte foto die de energie en opwinding van de race vastlegt. Mijn passie voor sim racing en autosport heeft me ook geïnspireerd om mijn kennis te delen met anderen.

Schrijver en auteur

Als schrijver en auteur heb ik boek ‘Mastering The Art Of Sim Racing‘ geschreven, waarin ik mijn ervaringen en technieken deel om anderen te helpen hun sim racing vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Ik ben vastbesloten om mijn liefde voor autosport en gaming te blijven combineren en anderen te inspireren om hetzelfde te doen.

Wij zijn dé plek van en door sim racers

Wij zijn dan ook dé plek voor de echte en fanatieke sim racing liefhebbers. Je vind hier het laatste nieuws, hardware informatie, reviews en meer! Wij zijn een nieuw en groeiend platform van sim racers en door sim racers.

Wij zijn er om sim racers van over de hele wereld samen te brengen en hen te voorzien van de meest complete informatie over alles wat met sim racing te maken heeft. Of het nu gaat om het laatste nieuws, de beste hardware, de nieuwste games of inspirerende DIY-projecten – bij ons vind je het allemaal!

Wij delen de passie voor sim racen en willen deze met elkaar delen. Ons doel is om de grootste en meest inspirerende community voor sim racers te worden, waar iedereen kan leren, groeien en genieten van deze fantastische hobby!

Dallara 217 iracing

Onze visie

Onze visie is om een wereld te creëren waarin sim racers van alle niveaus samenkomen om hun passie te delen en elkaar te inspireren. Bij ons vind je niet alleen de meest complete informatie over sim racing, maar ook een community van gepassioneerde sim racers die er allemaal op uit zijn om zichzelf te verbeteren.

Of je nu een beginnende racer bent die op zoek is naar tips en trucs of een ervaren professional die zijn of haar vaardigheden wil verbeteren, ons platform biedt voor ieder wat wils. Met ons platform willen we de grootste, meest inspirerende en innovatieve community voor sim racers ter wereld worden. We zetten ons in voor het stimuleren van de groei en ontwikkeling van deze fantastische sport en voor het creëren van een plek waar sim racers zich thuis voelen en waar hun passie wordt gedeeld en gevierd!