Overslaan naar hoofdinhoud

Gomes Sim Industries blijft de sim racing community verbazen en verrassen. Na de recente introductie van de GSI Hyper LS komt GSI opnieuw met opwindend nieuws over een nieuw product: de GSI Formula Pro Elite V2. Oftewel; de FPE V2. Deze aankondiging wekt niet alleen interesse op, maar onderstreept tevens GSI’s voortdurende streven naar innovatie en hoogwaardige producten binnen de sim racing community. En daarmee leggen ze – wederom – de lat hoog. In dit artikel vertellen we alles wat jij moet weten over de nieuwe Gomez Sim Industries FPE V2.

Een Nieuw Tijdperk Begint met de GSI FPE V2

In 2020 zette GSI de toon met de lancering van de Formula Pro Elite, een product dat alle verwachtingen overtrof en gedreven werd door de enthousiaste reacties en inzichten van de sim racing community. Met waardevolle feedback introduceert GSI vandaag een nieuw tijdperk met de GSI FPE V2! De Formula Pro Elite V2 is zorgvuldig verfijnd en geperfectioneerd en valt het op door zijn compacte ontwerp van 300 mm en een gewicht van slechts 1,42 kilo. De op maat gemaakte 6,5 nm draairegelaars herdefiniëren de tactiliteit, terwijl de programmeerbare LED’s eindeloze aanpassingsmogelijkheden bieden.

Kwaliteit tot in de Details: GSI’s Handelsmerk

De FPE V2 is een product dat de norm stelt. De Formula Pro Elite V2 is gebouwd met alleen de beste materialen voor de high-end serieuze sim-racer. Dat GSI geen plastic speelgoed maakt is duidelijk. Met een startprijs van $1250 is de FPE V2 niet zomaar een product; het is een bewijs van de voortdurende inzet van Gomes Sim Industries voor innovatie en uitmuntendheid waarin perfectie tot in de details is uitgevoerd.

Nieuw en Verbeterd

In de wereld van racesimulatie-apparatuur markeert de FPE V2 een significante vooruitgang ten opzichte van zijn voorganger, met verbeteringen die zowel de veelzijdigheid als de immersie naar nieuwe hoogten tillen. Dit hoofdstuk belicht de belangrijkste kenmerken die de FPE V2 onderscheiden, elk zorgvuldig ontworpen om de race-ervaring te verbeteren.

#1 Toewijsbare Inputs

De FPE V2 springt vooruit met een totaal van 57 toewijsbare inputs, een stijging vanaf 46 in het oorspronkelijke model. Deze toename biedt gebruikers ongekende aanpassingsmogelijkheden, waardoor je je inputs precies kunt indelen zoals je wilt, voor optimale controle over je race-ervaring.

#2 RGB LED-verlichting

Met 66 adresseerbare RGB LEDs, brengt de FPE V2 verlichting naar een nieuw niveau. Pas de uitstraling en sfeer van je wiel in real-time aan en laat telemetriegegevens de functie van de LEDs beïnvloeden, voor een dynamische en visueel verbluffende interactie.

#3 Rotary Encoders

De integratie van 6.5 Ncm rotary encoders, dezelfde als gebruikt in de Hyper SL, verzekert dat de FPE V2 is uitgerust met onze meest tactiele en responsieve draaiknoppen tot nu toe, voor nauwkeurige aanpassingen tijdens het racen.

#4 RGB LED Push-Buttons

Elk van de 10 RGB LED-drukknoppen is ontworpen voor tactiele responsiviteit, met een activeringskracht van 500 gram en 2 volledig adresseerbare RGB LEDs per knop, voor zowel functionaliteit als esthetiek.

#5 Zeven-weg Schakelaars

Twee zeven-weg schakelaars, strategisch geplaatst naast je duimen, vergemakkelijken de navigatie door menu’s, zwarte dozen en auto-instellingen, waardoor instellingen aanpassen tijdens het racen gemakkelijker en intuïtiever wordt dan ooit tevoren.

#6 Stofbestendige Handvatten

Voortbouwend op de robuuste ergonomie van het origineel, zijn de siliconen handvatten slanker gemaakt en bevatten nu een nieuwe formule die bestand is tegen vuil en stof, voor duurzaamheid en comfort.

#7 Duimencoders

Twee duimencoders, geplaatst naast de natuurlijke rustpositie van je duimen, bieden snelle toegang en aanpassingsmogelijkheden voor instellingen, voor naadloze aanpassingen zonder de focus te verliezen.

#8 Telemetrie LEDs

Met 3 + 14 + 3 telemetrie LEDs, voegt de FPE V2 nieuwe dimensies van feedback toe, met zij-indicatoren die kunnen worden toegewezen aan meerdere functies zoals tractiecontrole, ABS, vlaggen, en meer, voor een rijkere informatiestroom.

#9 Gewichtsreductie

Een gewichtsreductie van 20%, tot 1.53 Kg met dubbele koppelingen, maakt de Formula Pro Elite lichter dan ooit. Deze verbetering vertaalt zich in een verhoogd gevoel van detail en responsiviteit van je wheelbase.

#10 Diameter

Met een diameter van 300 mm is de FPE V2 veelzijdiger inzetbaar over verschillende autoklassen. Het biedt de perfecte balans voor zowel open-wheel als GT-stijl raceauto’s, en verzekert dat het wiel in een breed scala aan racesimulatie-omgevingen past.

De FPE V2 staat voor een evolutie in racesimulatie-technologie, met elk kenmerk zorgvuldig ontworpen om de gebruiker een meeslepende en aanpasbare race-ervaring te bieden. Dit hoofdstuk heeft de veelzijdige en innovatieve eigenschappen belicht die de FPE V2 onderscheiden als een topkeuze voor racesimulatie-enthousiasten.

Conclusie

Met de introductie van de GSI FPE V2 bevestigt Gomez Sim Industries opnieuw hun positie als pioniers in de sim racing wereld. De Formula Pro Elite V2 overtreft niet alleen de verwachtingen, maar zet ook een nieuwe standaard voor innovatie en hoogwaardige kwaliteit binnen deze opwindende industrie. Door voortdurend te luisteren naar de community en te reageren op waardevolle feedback blijft GSI de norm stellen voor wat mogelijk is in sim racing. Met een startprijs van $1250 wordt de FPE V2 niet alleen een voorkeurskeuze voor de serieuze sim-racer, maar ook een symbool van GSI’s voortdurende streven naar uitmuntendheid en perfectie. En daar zijn ze wederom in geslaagd! Wat een prachtig stuurwiel. Pre-orders openen binnenkort! Dus houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws!

  • 5% OFF
    gsi fpe v2
    SRH5
    Copied

    EXCLUSIVE DEAL: GSI FPE V2 NOW 5% OFF

Wilco Verhaegh

Auteur Wilco Verhaegh

Ruim 18 jaar geleden begon mijn passie voor simracen met Grand Prix 4. Mijn passie voor racen, autosportfotografie en gaming kent geen grenzen. Met Motorsport-Pictures.com leg ik raceauto's vast op de gevoelige plaat. Bovendien ben ik trots op mijn boek 'Mastering The Art Of Sim Racing', waarin ik mijn kennis en inzichten deel met aspirant-simracers wereldwijd!

Meer berichten van Wilco Verhaegh
nl_NLNederlands