Overslaan naar hoofdinhoud

Gomez Sim Industries heeft het doek gelicht over hun nieuwste creatie: de GSI Hyper SL. Gomez Sim Industries voegt met de Hyper SL wederom een nieuw wapen toe aan hun arsenaal. En wat voor een! Deze opwindende toevoeging aan hun assortiment belooft een revolutie teweeg te brengen in de wereld van simracen. De Hyper SL is een schermloze versie van de immens populaire en high-tech GSI Hyper P1. In dit artikel vertellen we alles wat we op dit moment weten over de onthulling van deze spectaculaire Hyper SL.

GSI Hyper SL: Indrukwekkend Ontwerp en Functionaliteit

De GSI Hyper SL heeft net als z’n grote broer een indrukwekkend ontwerp, uitmuntende bouwkwaliteit en veel functionaliteiten. Bij GSI staat kwaliteit hoog voorop en dat zie je terug in ieder detail. De Hyper SL heeft onder andere een 5 mm carbon fiber frontplaat, 12 stevige RGB LED-drukknoppen, vijf verlichte vijf-weg RGB LED-drukknop draai-encoders, drie zeven-weg multi-schakelaars en de ‘CEMS N52’ paddle-versnellingshendels. Met zijn strakke en verbluffend mooie ontwerp met geavanceerde functies blijft Gomez Sim Industries de lat hoog leggen in de technologie voor simracen.

GSI Hyper SL

Kenmerken van de GSI Hyper SL

Deze langverwachte uitbreiding van het GSI-assortiment laat het 4,3-inch LCD-touchscreen achterwege en introduceert een meer toegankelijke optie voor simrace-liefhebbers. Hoewel de prijs nog niet officieel is aangekondigd, wordt verwacht dat deze competitief zal zijn ten opzichte van de topmodellen in de markt. De prijs zal naar verwachting rond de $1300 liggen en de Hyper SL wordt daarmee gepositioneerd tussen het instapmodel de GSI X-29 en het absolute top-model de Hyper P1.

Als fabrikant van hoogwaardige PC-only producten heeft GSI haar assortiment zorgvuldig ontworpen om naadloos te integreren met vooraanstaande systemen zoals Simucube, Simagic, Fanatec en andere toonaangevende merken. Het is echter belangrijk om op te merken dat voor het gebruik van GSI-apparatuur in combinatie met producten van de Duitse fabrikant, een Fanatec Podium Hub vereist is. Dit zorgt voor een soepele en geoptimaliseerde ervaring voor elke simracefanaat.

De Belangrijkste Kenmerken

  • V3 siliconen geluiddempende schakelaars
  • Vijf aangepaste 6,5 – 7 newton centimeter kracht draai-encoders
  • Vier (4 Ncm) duim-encoders
  • Optionele configuratie met 6 peddels
  • 88 adresseerbare LED’s met geïntegreerde RPM SLI
  • Diameter van 299 mm
  • Twaalf LED-knoppen met een kracht van 500 gram
  • Drie multifunctionele schakelaars
  • Siliconen handgrepen zonder flexibiliteit aan de onderkant.
  • De lijst gaat maar door!
GSI Hyper SL

Pre-Orders vanaf 10 November 2023

De leverdata van de GSI Hyper SL mogen dan nog moeten worden bevestigd, maar simrace-enthousiastelingen hebben iets om naar uit te kijken. Vanaf 10 november 2023 zullen pre-orders voor dit indrukwekkende stuurwiel beschikbaar zijn op de website van GSI, en dat met een aantrekkelijke korting van 10%. Wacht daarom niet te lang, want deze kans om een van de eersten te zijn die de Hyper SL in handen krijgt mag je natuurlijk niet missen. Wees er snel bij, want deze aanbieding is slechts beperkt beschikbaar.

Wilco Verhaegh

Auteur Wilco Verhaegh

Ruim 18 jaar geleden begon mijn passie voor simracen met Grand Prix 4. Mijn passie voor racen, autosportfotografie en gaming kent geen grenzen. Met Motorsport-Pictures.com leg ik raceauto's vast op de gevoelige plaat. Bovendien ben ik trots op mijn boek 'Mastering The Art Of Sim Racing', waarin ik mijn kennis en inzichten deel met aspirant-simracers wereldwijd!

Meer berichten van Wilco Verhaegh
nl_NLNederlands