Overslaan naar hoofdinhoud

Sim racen heeft de laatste jaren een ware revolutie ondergaan met de introductie van geavanceerde telemetrie tools die spelers helpen hun vaardigheden te verbeteren en snellere rondetijden te bereiken. De meest bekende voorbeelden hiervan zijn Virtual Racing School, maar ook de nieuwere applicatie Track Titan groeit snel en wint aan bekendheid. Deze tool is niet zomaar een toevoeging aan je race-arsenaal; het is een essentiële partner die je naar het volgende niveau tilt. Sinds Oktober zijn wij trouwe (affiliate) partner van Track Titan. Hoogste tijd dus om deze applicatie verder onder de loep te nemen! Let’s go!

Track Titan: De Game-Changer in Sim Racing

Als je gepassioneerd bent over sim racing, dan weet je hoe belangrijk het is om je vaardigheden constant te verbeteren. Ben je op zoek naar manieren om beter te worden en een voorsprong te krijgen op je concurrenten in de virtuele racewereld? Dan heb je de juiste hardware en tools nodig. Track Titan is een innovatief hulpmiddel dat is ontworpen om sim racers van elk niveau te helpen hun prestaties te verbeteren.

Het belang van vaardigheden in sim racing

Sim racing is niet zomaar een spelletje; het vereist echte vaardigheden zoals precisie, oefening en toewijding. Door je rijtechnieken te verbeteren, kun je het verschil maken tussen winnen en verliezen. Met de juiste training en hulpmiddelen kun je jouw reactiesnelheid, baaninzicht en algemene rijvaardigheden aanzienlijk verbeteren. Met Track Titan verbeter je je rondetijden met minimaal 5 tienden.

Track Titan staat aan de vooravond van een nieuw tijdperk in sim racing. Deze geavanceerde tool transformeert de manier waarop coureurs trainen, leren en concurreren. Het biedt ongeëvenaarde analyse en feedback, waardoor racers hun vaardigheden naar nieuwe hoogten kunnen stuwen.

Track Titan: Meer Dan Snelheid Alleen

Track Titan onderscheidt zich als meer dan een standaard sim racing tool. Het is een uitgebreid platform dat een reeks aan functies biedt om jouw rijervaring te verbeteren. Enkele unieke kenmerken zijn:

 • Gedetailleerde data-analyse: Track Titan analyseert je rijgegevens en biedt inzicht in waar je kunt verbeteren.
 • Persoonlijke coaching: Gebaseerd op je rijstijl en prestaties krijg je gepersonaliseerde coaching.
 • Community en competitie: Maak verbinding met andere racers, deel tips en doe mee aan online competities.

Naast het verbeteren van snelheid, biedt Track Titan inzichten in andere cruciale aspecten van sim racing, zoals strategie, voertuigbeheersing, en het anticiperen op tegenstanders. Deze veelzijdigheid maakt het een onmisbare tool voor elke racer.

Diepgaande inzichten in sim racing met Track Titan

Track Titan gaat verder dan het aanbieden van basistools; het biedt diepgaande inzichten en analyses die essentieel zijn voor elke serieuze sim racer. Deze inzichten kunnen je helpen om:

 • Je race lijnen te optimaliseren: Leer de snelste routes op verschillende circuits.
 • Je remtechniek te verbeteren: Ontdek hoe je efficiënter en effectiever kunt remmen.
 • Je algemene racetactieken te verfijnen: Begrijp de strategieën die je helpen om races te winnen.
Track Titan

Ondersteuning Track Titan

Het grote voordeel van Track Titan is dat de software ondersteund wordt op zowel PC als op consoles (Xbox en Playstation). De volgende games worden op dit moment ondersteund:

Keuze Uit 3 Memberships

Track Titan biedt drie op maat gemaakte lidmaatschappen die perfect zijn afgestemd op de behoeften van elke simracer, ongeacht hun ervaringsniveau. Of je nu net begint, je vaardigheden wilt aanscherpen, of streeft naar professioneel niveau, er is een pakket dat bij je past. De Community lidmaatschap is een geweldige manier om gratis te starten en de basis te leren. Voor degenen die meer willen, biedt de Plus-lidmaatschap geavanceerde analyse-tools voor een kleine maandelijkse vergoeding. En voor de serieuze racers is er het Premium-lidmaatschap, dat de meest uitgebreide training en persoonlijke begeleiding biedt. Kies het lidmaatschap dat bij jouw ambities past en begin jouw reis naar race-succes met Track Titan!

Track Titan Community

Als je net begint met simracen, is de Track Titan Community de ideale plek om te starten. Deze gratis toegang biedt een prima startpunt om je vaardigheden te ontwikkelen. Je kunt:

 • Tot 50 ronden per maand opnemen over verschillende games en platformen.
 • Belangrijke aspecten van je racen analyseren, zoals je racelijn en pedaalinput.
 • Ontdekken hoe snel je zou kunnen zijn met hulp van Track Titan.
 • Deelnemen aan community-uitdagingen en leiderschapsborden.

Track Titan Plus

Met Track Titan Plus til je jouw vaardigheden naar een hoger niveau voor slechts $6.99 per maand. Deze tools bieden gedetailleerde feedback over je rijstijl en helpen je continu verbeteren. Ben je klaar voor meer? Met Track Titan Plus krijg je:

 • Alle functies van de communitylidmaatschap, plus onbeperkte ronden.
 • Direct inzicht in welke bochten je de meeste tijd verliest.
 • Specifieke foutanalyse in elke bocht met Track Titan’s Focus Zone.
 • Vergelijk jouw rondes met duizenden topkwaliteit referentierondes.

Track Titan Premium

Voor de serieuze racers is er Track Titan Premium. Word een racekampioen voor $14.99 per maand. Dit uitgebreide pakket is perfect voor iedereen die serieus werk wil maken van simracen. Dit pakket bevat:

 • Alle functies van de community en Plus lidmaatschappen.
 • Een gepersonaliseerd trainingsplan elke twee weken, afgestemd op jouw doelen.
 • Praktische adviezen van gecertificeerde Track Titan-instructeurs, waaronder pro-racers en Porsche-instructeurs.

Probeer Track Titan Nu 30 Dagen Gratis!

Als partner van Track Titan hebben wij een speciale aanbieding voor al onze lezers. Gebruik de code ‘SIMRACINGHUB‘ en je krijgt niet alleen de standaard 14 dagen, maar zelfs 30 dagen GRATIS toegang tot Track Titan. Bovendien ontvang je ook nog eens 30% korting! Dat is mooi meegenomen, toch?! Aanmelden is super eenvoudig en binnen enkele seconden gebeurd. Klik op onderstaande knop en start direct. Zo wordt ook jij binnen no-time een nog betere sim racer.

Wilco Verhaegh

Ruim 18 jaar geleden begon mijn passie voor simracen met Grand Prix 4. Mijn passie voor racen, autosportfotografie en gaming kent geen grenzen. Met Motorsport-Pictures.com leg ik raceauto's vast op de gevoelige plaat. Bovendien ben ik trots op mijn boek 'Mastering The Art Of Sim Racing', waarin ik mijn kennis en inzichten deel met aspirant-simracers wereldwijd!

nl_NLNederlands

Ontdek meer van SimRacingHub.nl

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Verder lezen