Overslaan naar hoofdinhoud

Sim racen heeft de laatste jaren een ware revolutie ondergaan met de introductie van geavanceerde telemetrie tools die spelers helpen hun vaardigheden te verbeteren en snellere rondetijden te bereiken. De meest bekende voorbeelden hiervan zijn Virtual Racing School, maar ook de nieuwere applicatie Track Titan groeit snel en wint aan bekendheid. Deze tool is niet zomaar een toevoeging aan je race-arsenaal; het is een essentiële applicatie die je race vaardigheden naar het volgende niveau tilt. Sinds Oktober zijn wij trouwe (affiliate) partner van Track Titan. Hoogste tijd dus om deze applicatie verder onder de loep te nemen! Let’s go!

Track Titan: De Game-Changer in Sim Racing

Als je gepassioneerd bent over sim racing, dan weet je hoe belangrijk het is om je sim racing vaardigheden constant te verbeteren. Goede hardware is natuurlijk belangrijk, maar techniek is essentieel. Ben je op zoek naar manieren om beter te worden én net dat extra voordeel op je concurrenten te vinden? Dan heb je de juiste hardware en tools nodig zoals de telemetrie app van Track Titan. Track Titan is een relatief nieuwe speler in de sim racing community. De app is een innovatief hulpmiddel dat speciaal is ontworpen om sim racers van elk niveau te helpen hun prestaties op de baan te verbeteren.

Het belang van vaardigheden in sim racing

Sim racing is niet zomaar een spelletje; het vereist echte vaardigheden zoals precisie, oefening en extreme toewijding. Het is wellicht een cliché, maar iedere tiende van een seconden telt. Juist door je rijvaardigheid en techniek te verbeteren, kan je het verschil maken tussen winnen en verliezen. Met de juiste training en hulpmiddelen kun je jouw reactiesnelheid, baaninzicht en algemene rijvaardigheden aanzienlijk verbeteren. Met Track Titan verbeter je je rondetijden met minimaal 5 tienden. De applicatie geeft je fantastische inzichten in waar je jezelf kan en moet verbeteren. Zo zie je bijvoorbeeld dat je in bocht 6 ruim 3 tiende verliest ten opzichte van de concurrentie. Door de data te analyseren weet je precies of je meer rotatie in de bocht moet meenemen, een andere lijn moet pakken of juist eerder op het gas moet.

Track Titan staat wat mij betreft aan de vooravond van een nieuw tijdperk in sim racing, waarbij data analyse en inzichten steeds belangrijker worden. Deze baanbrekende tool verandert de manier waarop jij als sim racer traint en leert rijden volledig! Het geeft ongeëvenaarde analyse en waardevolle feedback, waardoor jij als coureur jouw vaardigheden naar een nieuw en ongekend niveau kunt tillen.

Track Titan: Meer Dan Snelheid Alleen

Track Titan is geen gewone sim race tool. Het is een geavanceerd platform dat allerlei functies biedt om jouw rijervaring naar een hoger niveau te tillen. Een paar coole features zijn:

 • Gedetailleerde data-analyse: Track Titan analyseert je rijgegevens en biedt inzicht in waar je kunt verbeteren.
 • Persoonlijke coaching: Gebaseerd op je rijstijl en prestaties krijg je gepersonaliseerde coaching.
 • Community en competitie: Maak verbinding met andere racers, deel tips en doe mee aan online competities.

Track Titan is niet alleen goed in het verhogen van je snelheid, maar het geeft je ook waardevolle informatie op andere belangrijke gebieden van sim racing. Denk aan strategie, het onder controle krijgen van je voertuig en het inschatten van je tegenstanders. Met al deze verschillende mogelijkheden is Track Titan echt een must-have tool voor elke serieuze racer. En het gave is dat jij deze applicatie nu 30 dagen gratis kan testen omdat wij een affiliate partner van Track Titan zijn!

Diepgaande inzichten in sim racing met Track Titan

Track Titan gaat veel verder dan alleen de standaard tools. Het voorziet echte sim racers van diepgravende inzichten en analyses die onmisbaar zijn. Deze inzichten kunnen je helpen om:

 • Je race lijnen te optimaliseren: Leer de snelste routes op verschillende circuits.
 • Je remtechniek te verbeteren: Ontdek hoe je efficiënter en effectiever kunt remmen.
 • Je algemene racetactieken te verfijnen: Begrijp de strategieën die je helpen om races te winnen.
Track Titan

Ondersteuning Track Titan

Het grote voordeel van Track Titan is dat de software ondersteund wordt op zowel PC als op consoles (Xbox en Playstation). De volgende games worden op dit moment ondersteund:

Keuze Uit 3 Memberships

Track Titan heeft drie speciale lidmaatschappen die helemaal op maat zijn gemaakt voor elke simracer, ongeacht hun ervaringsniveau. Of je nu net begint, je skills wilt verbeteren of de professionele kant op wilt gaan, er is een pakket dat perfect bij je past. Het Community lidmaatschap is een toffe manier om gratis te starten en de basis onder de knie te krijgen. Voor degenen die meer willen, biedt het Plus-lidmaatschap geavanceerde analyse-tools tegen een kleine maandelijkse vergoeding. En voor de serieuze racers hebben we het Premium-lidmaatschap, dat de meest uitgebreide training en persoonlijke begeleiding biedt. Kies het lidmaatschap dat aansluit bij jouw ambities en begin je reis naar race-succes met Track Titan!

Track Titan Community

Als je net begint met simracen, is de Track Titan Community de ideale plek om te starten. Deze gratis toegang biedt een prima startpunt om je vaardigheden te ontwikkelen. Je kunt:

 • Tot 50 ronden per maand opnemen over verschillende games en platformen.
 • Belangrijke aspecten van je racen analyseren, zoals je racelijn en pedaalinput.
 • Ontdekken hoe snel je zou kunnen zijn met hulp van Track Titan.
 • Deelnemen aan community-uitdagingen en leiderschapsborden.

Track Titan Plus

Met Track Titan Plus til je jouw vaardigheden naar een hoger niveau voor slechts $6.99 per maand. Deze tools bieden gedetailleerde feedback over je rijstijl en helpen je continu verbeteren. Ben je klaar voor meer? Met Track Titan Plus krijg je:

 • Alle functies van de communitylidmaatschap, plus onbeperkte ronden.
 • Direct inzicht in welke bochten je de meeste tijd verliest.
 • Specifieke foutanalyse in elke bocht met Track Titan’s Focus Zone.
 • Vergelijk jouw rondes met duizenden topkwaliteit referentierondes.

Track Titan Premium

Voor de serieuze racers is er Track Titan Premium. Word een racekampioen voor $14.99 per maand. Dit uitgebreide pakket is perfect voor iedereen die serieus werk wil maken van simracen. Dit pakket bevat:

 • Alle functies van de community en Plus lidmaatschappen.
 • Een gepersonaliseerd trainingsplan elke twee weken, afgestemd op jouw doelen.
 • Praktische adviezen van gecertificeerde Track Titan-instructeurs, waaronder pro-racers en Porsche-instructeurs.

Probeer Track Titan Nu 30 Dagen Gratis!

Als partner van Track Titan hebben wij een speciale aanbieding voor al onze lezers. Gebruik de code ‘SIMRACINGHUB‘ en je krijgt niet alleen de standaard 14 dagen, maar zelfs 30 dagen GRATIS toegang tot Track Titan. Bovendien ontvang je ook nog eens 30% korting! Dat is mooi meegenomen, toch?! Aanmelden is super eenvoudig en binnen enkele seconden gebeurd. Klik op onderstaande knop en start direct. Zo wordt ook jij binnen no-time een nog betere sim racer.

Wilco Verhaegh

Auteur Wilco Verhaegh

Ruim 18 jaar geleden begon mijn passie voor simracen met Grand Prix 4. Mijn passie voor racen, autosportfotografie en gaming kent geen grenzen. Met Motorsport-Pictures.com leg ik raceauto's vast op de gevoelige plaat. Bovendien ben ik trots op mijn boek 'Mastering The Art Of Sim Racing', waarin ik mijn kennis en inzichten deel met aspirant-simracers wereldwijd!

Meer berichten van Wilco Verhaegh
nl_NLNederlands