Overslaan naar hoofdinhoud

Sim Lab Summer Deals

Sim Lab komt met de Sim Lab Summer Deals en dat betekend tot wel 10% korting op het gehele assortiment! En op sommige geselecteerde producten krijg je zelfs aanvullende korting. Twijfel je dus nog of wil je niet wachten tot de Black Friday deals, dan is dit hét moment!

Wacht dus niet te lang, want de actie is nog maar beperkt geldig! De actie is geldig van 14 juni tot en met 30 juni 2022.

sim lab summer deals

Sim Lab Producten

Het assortiment van Sim Lab is enorm en groeit iedere dag. Sim Lab is in een aantal jaren uitgegroeid tot ’s werelds meest populaire producent van hoogwaardige sim racing gear. De fabrikant uit Nederland (trots!) staat vooral bekend om zijn onwijs populaire sim racing cockpits waaronder de GT1 Evo en de P1x.

Een van de meest toonaangevende fabrikanten van sim-racing hardware

Sim-Lab is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige sim-racing gerelateerde hardware. Wij zijn een trotse partner van Mercedes-AMG Petronas Esports. Onze drive is om virtuele race-ervaringen te verbeteren met compromisloze oplossingen die de grenzen van e-sport verleggen. Met in-house engineering en productiefaciliteiten combineren we Dutch Design met hoogwaardig vakmanschap.

Sim-Lab begon in 2015 toen oprichter Richard Schouteren simpelweg niet in staat was om de ultieme sim-racing cockpit te vinden zonder een fortuin uit te geven. Hij wilde een cockpit ontwikkelen die extreem stijf en tegelijkertijd volledig verstelbaar was. Tegenwoordig is Sim-Labs P1-X sim racecockpit de benchmark in de branche. Sim-Lab levert cockpits en accessoires aan de meest veeleisende klanten wereldwijd.

Zelf een sim rig bouwen?

Liever zelf een sim-rig bouwen? Check dan ook eens dit artikel: DIY sim rig bouwen!

Wilco Verhaegh

Auteur Wilco Verhaegh

Ruim 18 jaar geleden begon mijn passie voor simracen met Grand Prix 4. Mijn passie voor racen, autosportfotografie en gaming kent geen grenzen. Met Motorsport-Pictures.com leg ik raceauto's vast op de gevoelige plaat. Bovendien ben ik trots op mijn boek 'Mastering The Art Of Sim Racing', waarin ik mijn kennis en inzichten deel met aspirant-simracers wereldwijd!

Meer berichten van Wilco Verhaegh
nl_NLNederlands