Vind je het leuk wat wij doen? Help ons dan!

Met het groeiende succes van onze website en het toenemende verkeer nemen ook de maandelijkse onderhoudskosten toe. Omdat SimRacingHub.nl vanuit een passie voor sim racing is ontstaan is deze website geen commercieel platform van een grote uitgever. Wij kunnen dan ook alleen vertrouwen op de inkomsten uit donaties, advertenties en mogelijke affiliate inkomsten om deze site in de lucht te houden.

Ons doel is helder

Wij zijn gestart vanuit een passie. En die passie ronkt onder de motorkap. Wij zijn een platform van en vóór sim racers. Het is dan ook ons doel om het grootste sim racing community en platform van Nederland te worden. En misschien nog wel daarbuiten. Om dit doel te realiseren is iedere hulp welkom.

Wil jij ons financieel helpen? Maak dan een kleine donatie over via PayPal of de button hieronder. Iedere donatie, groot of klein, helpt SimRacingHub.nl om een beter en sneller platform te worden met de beste en hoogwaardige content. Onze dank is enorm!

Jouw bijdrage wordt enorm gewaardeerd!

Bedankt voor je support aan SimRacingHub.nl. Jouw hulp wordt enorm gewaardeerd! Laten we er samen iets moois van maken. Van sim racers, door sim racers.

Wij zijn op zoek naar jou!

Ook zijn wij altijd opzoek naar sim race enthousiastelingen die ons content- en redactieteam willen versterken. Deel jij dezelfde passie en lijkt het jou leuk om ons team te versterken? Neem dan contact met ons op!