Overslaan naar hoofdinhoud

Dat iRacing een van de meest populaire sim games is hoef ik denk ik niet meer uit te leggen. iRacing staat bekend om zijn ongeëvenaarde realisme en authenticiteit. De simulatie reproduceert nauwkeurig de fysica van verschillende voertuigen en circuits, waardoor spelers een ervaring krijgen die vergelijkbaar is met echt racen. Daarnaast blijft iRacing zich ontwikkelen door regelmatig nieuwe content en functies toe te voegen na ieder seizoen. Nieuwe auto’s, circuits en verbeteringen worden regelmatig uitgebracht, waardoor de ervaring fris en boeiend blijft voor de spelers.

Nieuwe iRacing Updates

Al geruime tijd gaan de geruchten dat onder ander veranderende weersomstandigheden z’n intrede gaat doen. Wanneer dit is is echter op moment van schrijven nog niet bekend. Onlangs teasede iRacing echter op haar social media kanalen dat er nóg een hele gave update aankomt!

Via de social media kanalen gaf iRacing een voorproefje van een afbeelding van de twee al beschikbare Grand Touring Prototype (GTP) auto’s voor de online race-service, vergezeld van twee voertuigen die nog onthuld moeten worden. Je zou denken dat raden wat er onder de covers zit geen moeilijke taak is, gezien het feit dat de iRacing-post duidelijk aangeeft dat het allemaal om IMSA GTP-content gaat.

IMSA GTP auto’s: Een Terugblik

Voordat we ons verdiepen in de aankomende uitbreiding, is het belangrijk om de betekenis van IMSA GTP-auto’s te begrijpen. De International Motor Sports Association (IMSA) GTP-klasse was ooit een prominente klasse in de autosportwereld, en staat bekend om zijn gevarieerde reeks raceauto’s die in de jaren ’80 en ’90 over de baan scheurden. Deze bolides waren voorzien van geavanceerde technologie en aerodynamica, en trokken wereldwijd de aandacht van autosportliefhebbers.

Verified
Staff Pick

iRacing Voucher: 3 maanden subscription

Voor nieuwe iRacing leden hebben we een speciale kortingsactie: drie maanden voor slechts €1!
People Used
Only Left
Rating
5
On-Going Offer

iRacing introduceert twee nieuwe auto’s in de GTP-klasse

De steeds populairder worden Hybrid klasse wordt verder uitgebreid met nieuwe GTP auto’s. De BMW M Hybrid V en de Cadillac V-Series.R zijn al beschikbaar in de game en zijn onwijs populair. Dat laat alleen de Porsche 963 (Type 9R0) en de Acura ARX-06 over als kanshebbers in de IMSA Grand Touring Prototype-klasse van 2023. Dit betekent dat je binnenkort plaats kunt nemen achter het stuur van iconische wagens zoals de Porsche 963 en de Acura ARX-06. Wij zijn erg enthousiast en kunnen nieuwe wachten om deze twee nieuwe beesten aan de tand te voelen. En zeg nou eerlijk, wát zijn ze mooi!

Conclusie

Met de aankomende toevoeging van nieuwe IMSA GTP-auto’s aan iRacing, worden sim race liefhebbers en autosportfans verwend met een ongeëvenaarde ervaring met twee prachtige nieuwe GTP auto’s. De combinatie van geavanceerde technologie, aandacht voor detail belooft een fantastische nieuwe ervaring te worden. We kijken enorm uit naar de lancering van deze nieuwe toevoegingen en het delen van de passie voor autosport met onze gemeenschap. Wat vind jij van deze nieuwe toevoeging?

Wilco Verhaegh

Auteur Wilco Verhaegh

Ruim 18 jaar geleden begon mijn passie voor simracen met Grand Prix 4. Mijn passie voor racen, autosportfotografie en gaming kent geen grenzen. Met Motorsport-Pictures.com leg ik raceauto's vast op de gevoelige plaat. Bovendien ben ik trots op mijn boek 'Mastering The Art Of Sim Racing', waarin ik mijn kennis en inzichten deel met aspirant-simracers wereldwijd!

Meer berichten van Wilco Verhaegh
nl_NLNederlands