Zum Hauptinhalt springen

Dass iRacing eines der am meisten beliebte Simulationsspiele is hoef ik denk ik niet meer uit te leggen. iRacing staat bekend om zijn ongeëvenaarde realisme en authenticiteit. De simulatie reproduceert nauwkeurig de fysica van verschillende voertuigen en circuits, waardoor spelers een ervaring krijgen die vergelijkbaar is met echt racen. Daarnaast blijft iRacing zich ontwikkelen door regelmatig neue Inhalte en functies toe te voegen na ieder seizoen. Nieuwe auto’s, circuits en verbeteringen worden regelmatig uitgebracht, waardoor de ervaring fris en boeiend blijft voor de spelers.

Neue iRacing Updates

Al geruime tijd gaan de geruchten dat onder ander veranderende weersomstandigheden z’n intrede gaat doen. Wanneer dit is is echter op moment van schrijven nog niet bekend. Onlangs teasede iRacing echter op haar social media kanalen dat er nóg een hele gave update aankomt!

Via de social media kanalen gaf iRacing een voorproefje van een afbeelding van de twee al beschikbare Grand Touring Prototype (GTP) auto’s voor de online race-service, vergezeld van twee voertuigen die nog onthuld moeten worden. Je zou denken dat raden wat er onder de covers zit geen moeilijke taak is, gezien het feit dat de iRacing-post duidelijk aangeeft dat het allemaal om IMSA GTP-content gaat.

IMSA GTP auto’s: Een Terugblik

Voordat we ons verdiepen in de aankomende uitbreiding, is het belangrijk om de betekenis van IMSA GTP-auto’s te begrijpen. De International Motor Sports Association (IMSA) GTP-klasse was ooit een prominente klasse in de autosportwereld, en staat bekend om zijn gevarieerde reeks raceauto’s die in de jaren ’80 en ’90 over de baan scheurden. Deze bolides waren voorzien van geavanceerde technologie en aerodynamica, en trokken wereldwijd de aandacht van autosportliefhebbers.

Geprüft
Personalauswahl

iRacing-Gutschein: 3 Monate Abonnement

Voor nieuwe iRacing leden hebben we een speciale kortingsactie: drie maanden voor slechts €1!
Verwendete Personen
Nur links
Bewertung
5
Laufendes Angebot

iRacing introduceert twee nieuwe auto’s in de GTP-klasse

De steeds populairder worden Hybrid klasse wordt verder uitgebreid met nieuwe GTP auto’s. De BMW M Hybrid V und die Cadillac V-Serie.R sind bereits im Spiel vorhanden und erfreuen sich großer Beliebtheit. Bleibt also nur noch die Porsche 963 (Typ 9R0) und den Acura ARX-06 als Anwärter für die IMSA Grand Touring Prototype-Klasse im Jahr 2023. Das bedeutet, dass Sie bald hinter dem Steuer von Kultautos wie dem Porsche 963 und die Acura ARX-06. Wij zijn erg enthousiast en kunnen nieuwe wachten om deze twee nieuwe beesten aan de tand te voelen. En zeg nou eerlijk, wát zijn ze mooi!

Schlussfolgerung

Met de aankomende toevoeging van nieuwe IMSA GTP-auto’s aan iRacing, worden sim race liefhebbers en autosportfans verwend met een ongeëvenaarde ervaring met twee prachtige nieuwe GTP auto’s. De combinatie van geavanceerde technologie, aandacht voor detail belooft een fantastische nieuwe ervaring te worden. We kijken enorm uit naar de lancering van deze nieuwe toevoegingen en het delen van de passie voor autosport met onze gemeenschap. Wat vind jij van deze nieuwe toevoeging?

Wilco Verhaegh

Vor über 18 Jahren begann meine Leidenschaft für Rennsimulationen mit Grand Prix 4. Meine Leidenschaft für Rennsport, Motorsportfotografie und Gaming kennt keine Grenzen. Mit Motorsport-Pictures.com halte ich Rennwagen auf Film fest. Außerdem bin ich stolz auf mein Buch 'Mastering The Art Of Sim Racing', in dem ich mein Wissen und meine Erkenntnisse mit aufstrebenden Sim-Racern weltweit teile!

de_DEDeutsch